קרם אורז ופשתן

רכיבים:

שלוש כפות אורז לבן
שלוש כפות של פשתן
כוס מים
שתי כפות שמן
חמש סנטימטר של עלה אלוורה רפואית (לא חובה, זה גם קצת מייבש)

אורז

הוראות הכנה:

1. מרתיחים את האורז עם המים כחמש דקות על אש גבוהה

2. אחרי בעבוע ראשוני סוגרים את האש וממתינים מעט שהעיסה תתקרר




3. מוסיפים את הפשתן, מדליקים את האש וממתינים שהעיסה מבעבע שוב.

4. סוגרים את האש, נותנים לעיסה להתקרר מעט

5. מסננים את העיסה לתוך צנצנת, מוסיפים את השמן ואת הנוזל הנסחט מעלה האלוורה.

לשימוש כמו בכל קרם 🙂

יש לשמור במקרר כחודש ימים.
תודה להילית לסרי על המתכון!